Mirëdita Preshevë, Medvegjë e Bujanovc!

Ju përshëndet Kosova e Shqipërisê se bashku me DIASPORË!

Sot, i ndava 10.000 euro për gjakun tonë të shqipes për vllezerit dhe motrat në Preshevë.

Zoti na bekoftë të gjithëve.

Labinot Tahiri, Ferizaj Kosovë e Shqipërisë!

https://www.facebook.com/LabinotTahiriOfficial/videos/850583508787326/?t=225

Check Also

Albin Kurti ne burgun e Pozharevcit ja si ja kthen ministrit te drejtesise se Jugosllavise se atehershme

Albin Kurti ne burgun e Pozharevcit …