Minuta e fundit…!

LUFTA NISI NË SHBA..!

Derisa na ”luftojmë me Corona Virusin Fantomike” në Amerikë po zhvillohet tendenca grusht shteti nga Bill Gates i cili haptazi kërcënoi Presidentin amerikan Donalld Trump sa më shpejtë të shpall ”Gjendje të Jashtëzakonshme” në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe kontrollin mbi shtet të marr Ushtria Amerikane derisa presidenti Trump këtë kërkes kërcënuese e cilësoi si Grusht Shteti dhe refuzoi kategorisht të vendoset gjendje e jashtëzakonshme sepse ajo do të vrasë ekonominë amerikane dhe vendosi vullnetin e tij në shtet. Por Bill Gates nuk mbeti me kaq ai i tha nëse nuk vendos gjendje të jashtëzakonshme me preteks që të shpëtosh Ekonominë Amerikane atëherë prej sot ”Bëhu gati që në çdo rrugë të mbledhësh KUFOMAT Amerikane”!!!
Bill Gates bukvalisht i shpalli Luftë Amerikës duke i kërcënuar ”O gjendje të Jashtëzakonshme ose Xhenazet do të mbulojnë Amerikën”. Ky njeriu i Globalistëve kërcënon me vrasje direkte të njerëzve pa dallim moshe dhe gjinie në publik!
A nuk ishte ky njeriu më human dhe formësuesi i Microsoftit i cili sot është veshur me uniformën ushtarake dhe urdhëron pushtetet me vrasje dhe zhdukje totale të njerëzimit..!
Savash Veliu 

 

Check Also

Shperthim i fuqishem ne Beirut – Live

Shperthim i fuqishem ne Beirut https://twitter.com/i/status/1290674572073644034 View this …