Mënyrat si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj !?

1. Përqafoje nga prapa.
2. Kape dorën e saj kur ju ecni pranë njëri-tjetrit.
3. Kur jeni në këmbë, përthako krahët rreth saj.
4. Mbaje në krah.
5. Mos e detyroni atë të bëjë asgjë me forcë!
6. Shkruani shënime te vogla dashurise.
7. Komplimentoje.
8. Kur ju e përqafoni, mbaje në krahët tuaj për aq kohë sa të jetë e mundur.
9. Thuaj Unë të dua ….. dhe kuptoje atë!
10. Largoi flokët nga sytë e saj
11. Ngushëllojë atë kur ajo qan.
12. Dashuroje me të gjithë zemrën tuaj.

Check Also

TË MENDUARIT DHE TË FOLURIT

TË MENDUARIT DHE TË FOLURIT Njohuri të përgjithshme mbi të menduarit Ndijimet dhe percepti…