Stafi i faqes sonë ju uron Fitër Bajramin gjithë vizitorëve,anëtareve të faqes dhe gjithe muslimaneve kudo qe janë.

Kjo festë vjen pas shumë ditësh të agjërimit, përkushtimit dhe falënderimit të besimtarëve ndaj Krijuesit dhe duke ngjallë ndjenjën fisnike të mbështetjes dhe solidaritetit midis njerëzve.

Allahu na pranofte Ramazanin , adhurimet tonë si dhe na faltë mëkatet.

E lus Allahun që këtë ditë ta bën ditë gëzimi dhe lumturie dhe ju dëshiroj shëndet, harmoni dhe begati në familjet tuaja.

Urime dhe me fat!

Check Also

Stambolli, metropoli më i sigurt në botë

Stambolli, metropoli më i sigurt në botë Sipas mesatares së krimeve Stambolli është qyteti…