Më e mira që mundë të bëni për shëndetin tuaj!

Hixhamja – Freskon organizmin, rrit imunitetin, stabilizon tensjonin, largon stresin, lodhjen, plogështin, marramendjen, forcon shikimin, largon dhe lehtëson dhimbjet e ndryshme në pjesë të caktuara të trupin, forcon memorien, ulë kolesterolin në gjak, pastron arteriet dhe venat e mëdha dh të vogla të gjakut, stimulon qarkullimin e gjakut, pastron venat limfatike dhe nyjet limfatike, absorbon toksinat dhe efektet e barnave nga trupi të cilat janë të vendosura në grumbullimin e gjakut mes lëkurës dhe muskujve, Stimulon të folurit, dëgjimin, thith acidet e tepërta nga trupi.
Zvogëlon përqindjen e uresë në gjak, shërim dhe lehtësim për shumë probleme shëndetësore!

Përgatiti inf.Qendresa Paqarizi( E Çertifikuar për Hixhame)

Check Also

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame !

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame ! Migrena mund të japë dhembje t…