MBROHUNI NGA SËMUNDJET E ZEMRËS

1-Pakësoni ushqimet me yndyrë, shtoni perimet dhe frutat e freskëta në dietën tuaj.

2-Bëni çdo ditë të paktën 30 minuta ecje.

3-Bëni çdo ditë të paktën 15 minuta ushtrime.
4- Evitoni, alkoholin, duhanin

Check Also

Fëmijet në pikëpamjen e prindërve

Fëmijet në pikëpamjen e prindërve: Nëna të puthë kur të sheh. Babai të do pa të parë. Nëna…