magjia2

Magjia eshte lloj semundje qe te lidh me Allahun e lartesuar;

shembull: nje burre qe e kishte femijen me mesysh,
e lexoi Bekarene 11 here ne dite, dhe ne enderr pa se iu tha: Me kete qe bere te gjitha punet t’u zgjidhen, nga
qielli zbriten dy topa zjarri qe goditen gruan dhe femijen; kur kreu marredhenie me gruan ishte si ne diten e pare
te marteses, ndersa vajza u be e sjellshme dhe e bindur;


– duhet te mbeshtetesh tek Allahu i lartesuar dhe jo tek lexuesi:
Shembull: nje moter ecte dy metra ne pese minuta, nuk shihte gje  kur shikonte ne Kuranin famelarte, filloi te lutej
qe te shihte ne Kuranin famelarte, kur u lut per njezet minuta rresht, filloi te shihte;  Kishte gjashte muaj qe e
bente kete dua por vetem per disa sekonda, dhe jo kaq gjate;

Check Also

Vrasja e skifterit përse e urdhëroi Profeti (savs)?

Vrasja e skifterit përse e urdhëroi Profeti (savs)? Skifteri ose qifti ( arab. الحِدَأة – …