Lutje nga Jusufi alejhisSelam:

O Zot, Ti je Ngushellues i cdo te vetmuari;
Ti je Shoqerues i cdo te braktisuri;
Ti je Ngushellues i cdo te deshperuari;

Ti je Shpresa e cdo nevojtari;
Ankesat dhe lutjet te drejtohen vetem Ty;
Ti degjon lutjet tona;
Je Ti qe largon brengat tona…

Check Also

Lexoje – Krimbi i arrës..

Lexoje Krimbi i arrës.. Krimbi i arrës, e hap një vrimë në lëvoren e saj dhe hyn brenda. B…