Lutja e cila zgjidh çdo problem! – Hoxhë Elvis Naçi

“LA ILAHE ILA ENTE, SUBHANEKE, INNI KUNTU MINEDH-
DHALIMIN”
(Nuk ka Zot pos teje. Ti je i pastër nuk ke të meta. Unë i bëra padrejtësi vetes sime).

Transmeton Tirmidhiu dhe Hakimi hadithi është sahih

Lutja e cila zgjidh çdo problem! – Hoxhë Elvis Naçi“LA ILAHE ILA ENTE, SUBHANEKE, INNI KUNTU MINEDH-DHALIMIN”(Nuk ka Zot pos teje. Ti je i pastër nuk ke të meta. Unë i bëra padrejtësi vetes sime).Transmeton Tirmidhiu dhe Hakimi hadithi është sahih

Posted by Ligjeruesi Islam on Samstag, 14. Oktober 2017

Check Also

Lutu me këtë dua dhe mësoja të tjerëve …(Ti që je i sprovuar me vesvese të shejtanit ,thuaje me zemër këtë lutje me dhjetëra herë në ditë)

Allahume in-neke sal-let-te aleja aduvven alimen bi ujubina jerana huve ve kabiluhu min ha…