Liana 5 vjeqare pas suksesit te nje seance te hixhames per belbezim ku suksesi ishte 100% me vetem nje seance ajo vjen dhe e bene prap hixhamen vetem per qef :)

Vertet Allahu nuk ka lene semundje te ciles nuk ja ka lene ilaqin,pra e jona eshte ta kerkojm ate…

Hixhame kontakt Prishtine

Image may contain: one or more people and people sitting

Check Also

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame !

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame ! Migrena mund të japë dhembje t…