Lëvorja e portokallit është plot me antioksidantë të fuqishëm të quajtur superflavonidë, e të cilat ndikojnë ndjeshëm në reduktimin e nivelit të kolesterolit.
Sipas hulumtimeve të bëra në SHBA, antioksidantët që gjenden në lëvore janë 20 herë më të fuqishëm se ata në lëngun e shtrydhur të portokallit.
Shtojeni lëvoren e prerë në rende në ëmbëlsira që të përforconi ushqimin dhe të fitoni një aromë të mirë.
Më së miri është të hidhet e tërë lëvorja e portokallit në shtrydhëse frutash dhe të përfitohet krejt ajo që fsheh kjo lëvore e pasur. Vetëm se mos harroni ta lani mirë lëvoren para se ta fusni në shtrydhëse.

Check Also

Preventiva dhe kura për viruset ose mënyra për t’i eleminuar ato. (Forco dhe detosfiko trupin)

  *Receta është e thjeshtë* 1. *Limon* 2. *Bikarbonat* Proporcioni 2/1 1 luge caji le…