Burim Piraj nga kompania më e madhe e mishit në Kosovë, Meka Halal Food, është njeri nga biznesmenet më të suksesshëm në Kosovë, por njëkohesisht ndër më të mirët sa i përket raporteve me punëtorët e tij, transmeton Gazeta Prishtina.
Zoti Priaj sot në Facebook ka shkruar se ai ka arritur që në muajin e 6-të punëtoreve të tij të jua siguroj edhe rrogën e 7-të që për të përbën një suksess jashtëzakonisht të madh!

Zoti Piraj shpreson shumë se deri në përfundim të vitit 2017 do arrij që punëtorëve të tij t`jua siguroj edhe rrogën e 14-të, përndryshe zoti Piraj cilësohet si një njeri që mbi të gjitha është një musliman i devotshëm, ku në cdo postim të tij, ai për të gjitha sukseset e falenderon Zotin./GazetaPrishtina/

Check Also

Ne QSUT ndodhet shtruar dhe ne nevoje urgjente per gjak vellai yne Destan Allushi

Thirrje Te nderuar miq! Ne QSUT ndodhet shtruar dhe ne nevoje urgjente per gjak vellai yne…