deti

Kusti i detit

Ka thënë profeti salallahu alejhi ue selem: Ilaçet më të mira janë hixhamja dhe kusti i detit.
Nuk kemi gjetur ndonjë kërkim të shkencës modern në lidhje me kustin por mjekët e vjetër kanë treguar për të shumë dobi për stomakun mëlçinë veshkat mushkëritë etj.

Mbi të gjitha mjafton për të treguar dobinë e tij fjala e atij që nuk flet nga vetja e tij salallahu alejhi ue selem.

Share

Check Also

Ilaç për trajtimin e puçrrave dhe akneve apo çdo sëmundje tjetër sipas këshillave Islame

Hakimit, dijetarit të hadithit dhe aurorit të librit el-Mustedrek, i doli një puçër në fyt…