Kush ka probleme shendetesore te llojeve te ndryshme i preferoj qe:

1 Te marre abdes
2 Te pastroj nijetin
3 Te ket bindje se Allahu eshte sheruesi
4 Te ulet dhe ti mbyll syte
5 Te ndegjoj me vemendje kete rukje

Me lejen e Allahut do te ket sukses ….

[embedplusvideo height=”712″ width=”911″ editlink=”http://bit.ly/2g5rEZO” standard=”http://www.youtube.com/v/R4RAVATY8WI?fs=1″ vars=”ytid=R4RAVATY8WI&width=911&height=712&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3366″ /]

Hoxhe Muzafer Ramadani

Share

Check Also

Rukje e fuqishme kunder frikes, ankthit, stresit , depresionit dhe dhimbjeve

Rukje e fuqishme kunder frikes, ankthit, stresit , depresionit dhe dhimbjeve …