Kush ka motra është më i lumtur dhe më optimist

Keni shpesh raste kur motra juaj ua merr ushqimin, ose ju merr rrobat?

Mos u nervozoni por faleni. Në fakt ndoshta në vend të kësaj ju duhet ta falënderoni atë.Hulumtimet nga Universiteti De Montfont dhe Universiteti Ulster thuhet se nëse keni motër jeni më të “lumtur” dhe “optimistë”.

Nga Studimi i realizuar nga 571 të rinj të 17 deri në 25 vjeç thuhet se ata që janë rritur me motra kishin më shumë gjasa të ishin të lumtur

Check Also

Vaksina është vrasësi më i madh – Dr. Prafull Vijayakar, (i famshëm në botë)

Vaksina është vrasësi më i madh… Një fëmijë i shëndetshëm i lindur është i sëmurë me…