tumerik shafran
Kurkuma është njëra nga erëzat më të shkëlqyera për trupin. Kjo erëz ka veti anti-inflamatore. Benefitet që kemi nga kjo erëz janë parandalimi i kancerit dhe i sëmundjes së Alzheimer-it dhe këto janë vërtetuar nga shumë studime shkencore. Kurkuma njihet gjithashtu si bimë që forcon sistemin imunitar dhe ushqen trupin. Kurkuma është erëza e preferuar e mëlçisë. Hidheni atë në gatime të ndryshme, tek veza e mëngjesit apo tek perimet e gatuara në avull apo në supë, oriz etj.

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…