gjaku

Kure per hollimin, pastrimin e gjakut dhe rregullimin dhe zhbllokimin e damareve.

1 gote uje me uthull molle.
1 gote uje me leng limoni.
1 gote uje me leng zenxhebili.
1 gote uje me leng hudhre.


Merren te gjitha dhe futen ne nje tenxhere dhe zihen per 1 ore ne flake te lehte te mos valoje. Ftohet dhe perzihen me 1 gote uje mjalte te mire dhe pihen esell ne mengjes gjysem filxhan kafe esell ne mengjes per nje muaj. Eshte shume rezultative per te gjithe te semuret te cilet duhet te vendosin unaza ne damare. I zevendeson kjo lloj kure. Perdoret dhe per ata te cilet kane yndyrna ne gjak.

Check Also

Terapia për ejakulim të hershëm (mos kenaqësi në mardhënie intime bashkshortore)

Terapia Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ”La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le…