Kujdesu për sytë e mi! (True love)

Një herë një djalosh i verbër ra në dashuri me një vajzë. Një ditë prej ditësh vajza e pyeti:

“Do martohesh me mua?”

Ai iu përgjigj: “Po, por vetëm pasi që të jem në gjendje të të shoh ty.”
Pas disa ditëve, një donator ia dhuroi atij sytë. Ai ishte shumë i lumtur që do ta shoh të dashurën e tij. Por kur e pa atë, u shtang pasi kuptoj se edhe ajo ishte e verbër. Ai më pastaj refuzoi që të martohet me të.
Atëherë, ajo buzëqeshi dhe para se të largohej, pëshpëriti në veshin e djaloshit: “Si të dëshirosh ti i dashur. Unë vetëm doja të të thoja një gjë. Të lutem, kujdesu për sytë e mi.“

Perkthim

 

Check Also

Lexoje – Krimbi i arrës..

Lexoje Krimbi i arrës.. Krimbi i arrës, e hap një vrimë në lëvoren e saj dhe hyn brenda. B…