Kujdes nga mendjemdhenjte ;

-Nese mendon te shoqerohesh me te tillet, me mire largohu, ngase herdokurdo e shfaqin mendjemadhesine e tyre dhe lendimet ne ty jane maramendese,
-Nese i ke familjare, hesht para tyre, sepse me mendjemadhesine qe posedojne, dijne te jene shume te paedukate dhe arrogante, shpesh here edhe fyes, pamvaresishte para kujt i demonstrojne ato,
-Nese mendon te lidhesh jeten nga ndonje prej sojit te tyre, me e mira eshte te ikesh, sepse ne momentet me te renda dhe me te papriturat te rrenojne kalane, ndoshta te ndertuar me vite te tera …

Shkurte thene, mendjemedhenjet jane ‘klonuesit’ shejtan, mos me keq, ngase shejtanet i shkaterron me ajetet e caktuara Kur’anore, kurse mendjemdhenjte fillojne te ti komentojne…!

Share

Check Also

Si të kuptoni gjendjen psikologjike të fëmijëve nëpërmjet vizatimit

Voltiza Duro – Vizatimi si një instrument matës është i vlefshëm në çdo moshë, por përdori…