Magjia shkakton tumor e kancer.
Magjia mund ta mbys njeriun.
Magjia mund ta cmend njeriun.
Magjia mund te ja humb gjithe biznesin njeriut. (kurre mos mendoni se me magji e rrisni biznesin)
Magjia shkaterron familjen.
Magjia i ndane ciftet. (mund ta tradhtojne njeri tjetrin shkaku magjise qe kane per ndarje.
Magjia mund te shkaktoj abort.
Magjia shkakton varferi.
vazhdon …

Check Also

Lutu me këtë dua dhe mësoja të tjerëve …(Ti që je i sprovuar me vesvese të shejtanit ,thuaje me zemër këtë lutje me dhjetëra herë në ditë)

Allahume in-neke sal-let-te aleja aduvven alimen bi ujubina jerana huve ve kabiluhu min ha…