Kroatët kanë votuar të dielën kundër maretsave ndërmjet gjinive të njëjta.

kroatet

Në referendumin për definimin e martesës, shumica e tyre i kanë dhënë mbështetje definimit si “bashkim të një burri dhe një gruaje”.

Miratimi i kësaj mase nxjerr jashtë ligjit martesat ndërmjet gjinive të njëjta në vendin më të ri të Bashkimit Evropian.

Referendumi i së dielës ishte rezultat i një nisme të mbështetur nga kisha/kohaislame/

 

 

Check Also

Gripi i ka mbytur 10 000 amerikan, ndersa corona virusi afer 2500 ne tere boten ! Cka po ndodh realisht ne bote ? (video)

Gripi i ka mbytur 10 000 amerikan, ndersa corona virusi afer 2500 ne tere boten …