Këshilla për të dashurit e mi

Jeni të shqetësuar?
Thuani gjithmonë: Allahume sali ala Muhammed (o Zot, ki mëshirë ndaj Muhamedit…)

Ju mundon diçka?
Shpeshtojeni thënien: hasbi Allahu la ilahe il-la huve alejhi tewekeltu we huve rabul arshil adhim (më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është, Zoti i arshit madhor).

Ju është ngushtuar jeta?
Pandërprerë thuani: la ilahe ila Allah we la hawle we la kuwete ila bilah (nuk ka ndryshim dhe as forcë pa Allahun).

Përktheu: Qendra Kur’anore

Check Also

Emri “ALLAH”

Argument për këtë emër kemi fjalën e Allahut të Lartësuar: “Allahu është vetëm një Allah; …