nena

I kërkoj falje nënës sime

Sepse…
Ajo ka ndier dhimbje gjat lindjes time.
Ka ndenjur pa gjum për të më rritur dhe edukuar.
Ka qajtur kur kam qajtur.
Është gëzuar kur ka dëgjuar të qeshurat e mia të para.
Është semurë kur (unë) jam sëmur.
Është shëruar kur jam shëruar unë.
Ka duruar zhurmat dhe shushurimat e mia.
M’i ka falur gabimet e mia që i kam bërë ndaj saj.
M’i ka përmendur të mirat e mia.

Përktheu: Hoxhë Valdet Kamberi

Check Also

Lexoje – Krimbi i arrës..

Lexoje Krimbi i arrës.. Krimbi i arrës, e hap një vrimë në lëvoren e saj dhe hyn brenda. B…