Keni parë ndonjëherë që në lajme televizive të transmetohen informacione pozitive?

Rrallë, sa rrallë!

Vetëvrasje, vëlla-vrasje, eksploziv, luftë, babai vrau vajzën, vëllai dhunoi motrën, argjentaria u grabit sot nga një grup banditësh, policia sekustroi 600 gr. kokain, 500 gr. kanabis, sot ra një avionë, në parlament u përleshën deputetët. Çdo natë, e çdo ditë trurët tanë duhet të regjistrojnë dhe të pinë lajme të hidhura. Dobi do iu bëjnë?!

Agron Islami

Check Also

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1000 VITESH

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1 MIJE VITESH Para më shumë se 1…