kenaqesia ne jete
Sipas studimeve te fundit te nje instituti Islam eshte zbuluar se kenaqesia ne jete mvaret nga keta 3 faktore e zberthyer ne %-je si me poshte:

– 10 % mvaret nga ambienti punes, njerezit qe na rethojne, …
– 50 % mvaret nga rrespekti qe kemi dhe sherbimi ndaj prinderve ( e pabesueshme por e vertete);
– 40 % e kenaqesise ne jete vjen si rezultat i veprave tona, puneve tona;

Andaj rrespektoni prinderit qe te merrni bonusin prej 50%, dhe keshtu te beheni nje person i kenaqur dhe te keni nje jete te lumtur.

Pershtati : Ramiz Batku

Check Also

Vaksina është vrasësi më i madh – Dr. Prafull Vijayakar, (i famshëm në botë)

Vaksina është vrasësi më i madh… Një fëmijë i shëndetshëm i lindur është i sëmurë me…