Vogëlushja e cila vuan nga një sëmundje e cila i rrezikonte njërin sy dhe ne bëmë thirrje për ta ndihmur pak ditë më parë, ndodhet prej ditësh në Itali. Keisi vetëm 7 muajshe ka nevojë për lutjet tona, sot po zhvillon rezonancën më pas kimio dhe operacionin për t’i shpëtuar syrin dhe jetën… Një lutje mund të bëjë mrekullinë, mos nënvlerësoni asnjë lutje për këtë vogelushe… O Zot shpetoje!

Kush dëshiron të kontribojë më tepër këto janë numrat e tel të babait: +355 67 537 3405 në whatsapp dhe nr italian : 00393393626957 i babait të vajzës

Check Also

Të ndihmojm voglushin Amar Leka nga Gjilani

APEL PËR NDIHMË! Te dashur miqë, familjar, dhe njerez te vullnetit te mire. Është koha për…