11206570_1584000835203182_3807485177482704962_o

– Katër gjëra ia shtojnë fytyrës shkëlqimin:

 

1. Devotshmëria.

2. Realizimi i premtimeve.

3. Bujaria.

4. Sjellja e mirë.

Share

Check Also

Që kur filluam ta praktikojmë këtë këshillë, hajri dhe nafaka na vinin nga të gjitha anët

Para tre vjetëve vizitova një shoqe shumë të dashur pasi që ajo ishte martuar. Jetonin bas…