Katër gjëra forcojnë mendjen dhe intelektin:

  • – zemra e qetë,
  • – konsumi me masë i ushqimeve dhe pijeve,
  • – ndërthurja e mirë e ëmbëlsirave dhe e ushqimeve të pasura, dhe
  • – pastrimi i trupit nga substancat e këqija.

Check Also

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed alejhi selam

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed -alejhi selam- Në lidhje me këtë sëmundje janë përcje…