11206570_1584000835203182_3807485177482704962_o

– Katër gjëra e sjellin riskun:

 

1. Namazi i natës.

2. Bërja e istigfarit shpesh.

3. Dhënia e lëmoshës.

4. Përmendja e Allahut në mëngjes dhe mbrëmje.

Share

Check Also

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed alejhi selam

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed -alejhi selam- Në lidhje me këtë sëmundje janë përcje…