Katër gjëra e shkatërrojnë trupin, deri në vdekje:

  • – depresioni,
  • – pikëllimi,
  • – uria dhe
  • – qëndrimi zgjuar deri në orët e vona të natës.

Check Also

Shërim me dhe dhe me pështymë

Aishja r.a. tregon se i Dërguari i Allahut a.s. këndonte për rukja këtë dua: “Bismil…