kanella

KANELLË

– Kanella është melmesë e njohur aromatike, pluhuri i së cilës përdoret për përmirsimin e punës së sistemit të gjakut dhe për forcimin e aftësisë seksuale.
Tri lugë kanellë vendosen në një gotë ujë dhe kjo zihet në zjarr derisa uji most a ndryshojë ngjyrën në të kuqe dhe kështu pihet.

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…