Një studim i fundit ka zbuluar se stresi ka impakt shumë negativ tek personat e prekur nga kanceri, pasi ndikon në avancimin më të shpejtë të sëmundjes.

Mjekja dhe biologia Erica Sloan, e cila udhëhoqi studimin, tregon se stresi tek personat që vuajnë nga kanceri, shkakton përhapje gjashtë herë më të shpejtë të sëmundjes.

“Kanceri është një sëmundje e vështirë, përpiquni të qëndroni të qetë. Nuk keni pse t’i shtoni edhe stresin gjendjes suaj shëndetësore”, këshillon mjekja Sloan.

Ajo tregon se shumë shpejt pritet të eksprimentojë një kurë që mendojnë se do të ngadalësojë avancimin e sëmundjes.

Share

Check Also

Vaksina është vrasësi më i madh – Dr. Prafull Vijayakar, (i famshëm në botë)

Vaksina është vrasësi më i madh… Një fëmijë i shëndetshëm i lindur është i sëmurë me…