Transmetuar nga Ebu Saidi (radijAllahu anhu) se profeti (salAllahu alejhi ue selem) ka thënë:

“Kur banorët e Xhenetit do të hyjnë në Xhenet, një thirrës do të thërrasë: Ju gjithmonë do të jenë të shëndetshëm dhe nuk do të sëmureni, ju gjithmonë do të jetoni dhe (asnjëherë) nuk do të vdisni, ju përgjithmonë do të jeni të rinj dhe nuk do të plakeni, ju përgjithmonë do të dëfreheni dhe nuk do të vuani, dhe kjo është deklarata e Allahut (Azze ue Xhel): E atyre u drejtohet thirrje: “Ky është Xheneti, iu dha juve për atë që vepruat.” 7:43.”

Check Also

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed alejhi selam

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed -alejhi selam- Në lidhje me këtë sëmundje janë përcje…