Jeta është më shumë se një mundësi – është libri më i ri i botuar nga AJAN, të autorit Dr. Aid el-KARNI. E gjeni në panairin e Prishtinës, në muajin prill.

Dedikim:

Përkthimi i këtij libri shpirtërisht dhe me shumë sinqeritet i dedikohet hoxhë Ramadan Ramadanit nga qyteti i Tetovës. Mendari, i cili me njerëzoren dhe urtinë e tij, rrënjëzoi në zemrën time dashurinë për Zotin, njeriun, jetën, mirësinë dhe fenë. Gjuha e mençur e tij mbetet në kujtesën e zemrës sime, ku ajo e ka lidhur brenda vetvetes fortë, për të mos dalë kurrë andej. Shpërblimet e fituara për hirin e këtij libri, i dhurohen hoxhë hfz. Ramadan Ramadanit, lumturia e përtejme qoftë vendbanim i tij.
Me shumë dashuri nga përkthyesi, Agron Islami, shkurt, Tetovë, 2017

Recenzoi: Hasan Baftijari
Lekturoi: Arlind Farizi
Dizejnoi: Suhejb Xhemaili
Boton: ShB Ajan.
Tetovë, 2017

Share

Check Also

Ne QSUT ndodhet shtruar dhe ne nevoje urgjente per gjak vellai yne Destan Allushi

Thirrje Te nderuar miq! Ne QSUT ndodhet shtruar dhe ne nevoje urgjente per gjak vellai yne…