Je i / e bukur , poston foto ne facebook provokative ? Kjo eshte per ty …

 Rukje per me shkaterru syrin e keq dhe smiren per bukuri – Naim Karim
Degjoje kete rukje me kufje ,sy mbyllurr
Degjoje cdo dite … !

Check Also

Rukje – Sureja Bekareh, Shejh Khalid El-Hibshij

Rukje – Sureja Bekareh, Shejh Khalid El-Hibshij …