Ja çfarë u mungon muslimanëve sot;

Nga Xheriri shënohet se ka thënë: “I dhashë besën të Dërguarit të Allahut se do ta fal namazin, do e jap zekatin dhe do tregohem i kulluar, i sinqertë dhe transparent me çdo musliman.

Transmetuan Buhariu dhe Muslimi.

Mustafa Terniqi

Check Also

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed alejhi selam

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed -alejhi selam- Në lidhje me këtë sëmundje janë përcje…