inhalimi

INHALIMI NE ZHGJUA BLETESH (Api aerosol)

Apiterapija është e njohur qe ne Egjiptin vjetër , pjesë gjitheperfshirese e ksaj terapije eshte klima e krijuar ne zgjua . Ajri i zgjojit përmban të gjitha komponentët e produkteve te bleteve qe gjenden ne zgjua,siq jane: propolisi,mjalti,poleni,qumshti mbretreshes,poleni dylli si dhe ajri i pasur me oksigjen dhe vajra eterike. Inhalimi i ketij ajri permes nje aparati ndihmes ka veti sheruese dhe ndikon shume mire ne organizmin e njeriut dhe ndihmon ne sherimin e ketyre semundjeve :
– Bronkit ;
– Astma ;
– Alergjia ;
– Sëmundje kronike të mushkërive ;
– Ndjeshmëria ndaj këtij infeksioni ;
– Dobësuar sistemin imunitar ;
– Infeksionet respiratore ;
– Dhimbje koke kronike , migraines ;
– Stresi ;
– Depresioni .

Thithja e ajrit të nxehtë nga zgjoji behet permes një maske të veçantë për të marrë frymë,duhet shfrytezu keto substanca te cilat kan ndikim sherues ne organizem.Apiterapia ndihmon ne tejkalimin e shume problemeve sidomos te femijet ,sportistat dhe njerzit e moshuar.

Rekomandohet nje periudhe trajtimi prej 3 deri ne 12 dite,dy here ne dite nga gjysem ore. Efektet e terapisë shifen pas gjashtë javesh.

Check Also

Terapia për ejakulim të hershëm (mos kenaqësi në mardhënie intime bashkshortore)

Terapia Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ”La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le…