Hakimit, dijetarit të hadithit dhe aurorit të librit el-Mustedrek, i doli një puçër në fytyrë. Ai vendosi një enë uji në derën e tij, nga e cila njerëzit pinin. Nuk kaloi një javë, vetëm se ai u shërua dhe fytyra iu bë akoma më e bukur.

“Mjekojini të sëmurët tuaj me sadaka(lëmoshë)” – Profeti Muhamed saws.

Muhamed el-Munexhid

 

Check Also

Ja si pregatitet telbina (pergatitja),telbina largon merzine , pikellimin e hidherimin !

  Trasmetohet nga Aishe radiAllahu anhe se Pejgamberi sal-lAllahu alejhi ue sel-lem k…