Ilaç befasisht efektiv: përkujtimi i vdekjes

 

Pejgamberi, salallahu alejhi ue selem, ka thënë:

 

“Përkujtoni shkatërruesin e kënaqësive të tua: vdekjen, sepse nuk ka askush që e përkujton vdekjen kur është në gjendje të ngushtë, e që mos t’i lehtësohet gjendja…”

 

 

Muhammed Salih El Munexhid

“Ballafaqimi me brengat dhe streset”

 

Check Also

3 librat qe Mjekesia Islame ju preferon që t’i lexoni duke qene ne shtepi ne kete kohe

Kurani Famelarte – Ramazani eshte  muaji I Kuranit andaj lexim I kuranit ne kete mua…