rruga

Ata qe ende nuk kam arritur t’i kuptoj, jane ata qe pa u perpjekur, lodhen dhe pa provuar, deshperohen.

Mendoj se keta jane si nje flete e bardhe, pa asnje germe.

Kane nevoje te shijojne djersen, nuk e dine ende çfare shije ka. Ate te perpjekjes, jo te vapes. Te lexojne ata qe kaluan veshtiresite, me çka e si u perballen. Jo te atyre qe po shijojne lehtesimin, arritjet. Kane nevoje te shohin veten e te flasin me te, si mund ta pranojne ate te vdekur.

I vdekuri s’ka ambicie. S’ka ide. Eshte i palevizshem.

Check Also

Mendimet e shëndosha çojnë në veprime të drejta dhe të shëndosha

Dijetari i madh Ibn Kajjim el- Xheuzijje, Allahu e mëshiroftë, në librin e tij El-Fawa’id,…