stop sida

Homoseksualiteti dhe zinaja

Rreziku në këtë botë:

Ndermjet pasojave te keqija te ketyre gjynaheve (homoseksualiteti dhe zinaja) jane edhe shume semundje ngjitese e vdekje prurese qe vijne si rezultati i tij. Disa prej etyre semundjeve jane te atilla qe shkenca mjekesore – me te gjitha arritjet, fuqine e teknologjine e avancuar – kane deshtuar ne luftimin e tyre ose nuk i kane kuptuar teresisht, jo me t’i kurojne ato. Sigurisht, askush nuk eshte ne gjendje te ngrihet mbi Deshiren e Allahut te’ala ose t’i shpetoje zemerimit te Tij.
Disa prej ketyre semundjeve fatale jane:

Sida: Nuk ka kure (ilaç) per te. Merret dhe perhapet nepermjet mardhenieve seksuale ilegale dhe nga akte seksuale perverte sic është homoseksualiteti.

Gonorreja: Shkakton kruarje, djegie gjatë urinimit, ënjtje e dhimbje në organin gjenital dhe sterilitet.

Sifilizi: Është nje lloj semundjeje te organit gjenital qe njihet nder Arabet si “Semundja Angleze” ngaqe origjina e saj shtrihet ne shoqerite Europiane ku perzierja mid sekseve dhe imoraliteti jane nje gje e zakonshme. Shkakton cmendje, paralize, humbje te shikimit dhe deme te tjera nervore. Demton edhe enet e gjakut e mund te shkaktoje edhe vdekjen.

Ulcera Gjenitale: Shakton inflamacion te nyjeve limfatike. Rrit mundesine qe te semuresh nga tumoret, dhimbje ne organet gjenitale dhe probleme me kockat.

Hepatiti B: Sintomat e tij jane temperatura, lodhja, te vjella. Shakaton hepatitin kronik ose kancer ne ulcer.
Keto jane vetem disa prej semundjeve te shumta qe shkaktohen nga sjelljet seksuale perverse. Mos valle ndonjeri prej jush do te deshironte t’i provonte keto semundje?

Lus Allahun te’ala te na mbroje te gjithe neve nga te gjitha llojet e se keqes!

Check Also

Terapia për ejakulim të hershëm (mos kenaqësi në mardhënie intime bashkshortore)

Terapia Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ”La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le…