hixhame

Hixhameja (kupëzimi medicinal), kjo kurë që po bën prindër shumë çifte

Hixhameja është një trajtim i fuqishëm, i cili në shumë raste ka treguar efektshmëri edhe në trajtimin e problemeve që lidhen me shtatëzaninë. Derisa është një prej trajtimeve më të njohura për detoks, revitalizim dhe një nga trajtimet që në esencë ka rritjen e qarkullimit të gjakut, rregullimin e statusit hormonal, largimin e produkteve të panevojshme, atyre të dëmshme dhe qelizave të vdekura të zëna peng në indin e but, u preferohet që patjetër ta bëjnë çiftet që ballafaqohen me pamundësinë e pasjes pasardhës. Gjendja emocionale dhe psikike relaksohen jashtëzakonisht gjatë trajtimit me hixhame.
Terapia me hixhame gjithashtu shoqërohet edhe me këshilla profesionale për përdorimin e bimëve që rregullojnë statusin hormonal dhe njashtu me produkte natyrale që fuqizojnë imunitetin, gjendjen emocionale dhe atë psikike.

Nisur edhe nga përvoja jonë trajtimi me hixhame me lejen e Zotit ka dhënë rezultate mjaft të kënaqshme në kurimin e sëmundjeve të ndryshme.

Mr.sc. Vildane Limani

Check Also

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame !

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame ! Migrena mund të japë dhembje t…