hithra

Hithra

Vetite e hithres jane te shumta:lufton hemorragjite (sidomos ato hundore tek femijet),eshte nje tkurres intestinal,(e rekomandueshme ne rastet e diarese),shton qumeshtin tek nenat e reja, lufton alergjite si dhe urtikariet.

Hithra eshte mjaft e pasur me edhe me klorofil dhe eshte ndoshta i vetmi ilac natyral i dobishem kunder renies se flokeve.Eshte shume i dobishem per anemine.

Share

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…