Heshtën mësuesit, tani u mungojnë nxënësit …
Heshtën profesorët, tani u mungojn studentët..
Heshtën punëdhënësit, tani u mungojnë puntorët…
Heshtën prindërit, tani u mungojnë fëmijët…
Heshtën partitë, tani u mungojnë votuesit …
Tani, do të doni të flisni, por nuk keni kujt…

huazuar

Share

Check Also

Që kur filluam ta praktikojmë këtë këshillë, hajri dhe nafaka na vinin nga të gjitha anët

Para tre vjetëve vizitova një shoqe shumë të dashur pasi që ajo ishte martuar. Jetonin bas…