heshtja
HESHTA SEPSE ZËRIN E HUMBA PËR SHKAK TEJE

Asaj i tha: Më fal, nuk e kisha për qëllim të dëmtoj, e ajo heshti!

Më fal, nuk e kisha qëllimin të lëndoj, e ajo heshti!

Më fal, s’do të jem pas sotit më i yti, e ajo heshti.

Më fal, nëse e vendosi të të harroj, e ajo heshti!

Më fal, nuk jam mësuar të përballoj heshtjen tënde, e ajo qau!

Ajo e mori një letër dhe lapsin dhe në të shkroi:

Më fal, nuk e kisha për qëllim të dua.

Më fal, nuk e kisha nijetin të dashuroj.

Më fal, sa e sa dëshiroja të harroj.

Më fal, s’do të shpresoj më pas sotit në ndershmërinë tënde.

Më fal, unë heshta sepse zërin e humba për shkak teje!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Check Also

Që kur filluam ta praktikojmë këtë këshillë, hajri dhe nafaka na vinin nga të gjitha anët

Para tre vjetëve vizitova një shoqe shumë të dashur pasi që ajo ishte martuar. Jetonin bas…