Guava
Një filxhan guava përmban pothuajse pesë herë më shumë vitaminë C se portokalli. Vitamina C është thelbësore për prodhimin e kolagjenit. Një filxhan guava e përmbush më shumë se 100 për qind të dozës së rekomanduar ditore të vitaminës C. Guava mund të mbrojë edhe nga patogjenet, si stafilokoku. Ndërsa veprimi i saj antioksidues është po aq i fuqishëm sa edhe brokoli dhe boronica.

Share

Check Also

Maca, ushqimi i përsosur për dëshirën seksuale, crregullimet hormonale, ankthin, mungesën e energjisë dhe gjumin

Ushqimi i përsosur për dëshirën seksuale, crregullimet hormonale, ankthin, mungesën e ener…