Gjinseng Siberian (Siberian Ginseng)
Në mjekësinë popullore është përdorur që nga kohët e lashta për të rritur performancën seksuale dhe për të përmirësuar funksionin seksual. Për shumë popuj kjo bimë simbolizon shëndetin, forcën, dhe jetëgjatësi. Ajo është e mirë për zemrën, forcon sistemin nervor, ka efekt antioksidant duke eliminuar radikalet e lira, forcues i përgjithshëm, qetësues dhe siguron ekstra energji për momenta të caktuara.

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…