“Gabimi” i mesuesit në klasë motivoi dhe ndryshoi nxënësit! Mesazhi vlen per te gjithe!

Check Also

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1000 VITESH

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1 MIJE VITESH Para më shumë se 1…