magjia1

Fushat ku ndikon magjia !

-Vrasje (pra magjia mund te behet sebep qe personi te vdese)
-Ndarje (mund te ndahet burri nga gruaja dhe anasjelltas)
-Aborte
-Lendime nga me te ndryshmet
-Semundje te pasherueshme
-Cmendje
-Ndalon te bjeri shi ne token e fqinjit.
Dhe shume lloje te tjera demesh por me e keqa eshte se personin qe e ka prekur magjia nuk e beson njeri.
Magjistari eshte njeri i prishur dhe ata qe shkojn tek keta jane kriminela.

Share

Check Also

Vrasja e skifterit përse e urdhëroi Profeti (savs)?

Vrasja e skifterit përse e urdhëroi Profeti (savs)? Skifteri ose qifti ( arab. الحِدَأة – …