protesta fOrganizatorët e protestave të sotme në Paris kundër ligjit të martesave mes homoseksualëve njoftuan se në marshime morën pjesë mbi një milion persona.

”Jemi mbi një milion pjesëmarrës në këtë protestë”, deklaronin organizatorët e ”Manif pour Tous”, bashkësia e lëvizjeve të kundërshtojnë miratimin e ligjit që mundëson martesat dhe adoptimet e fëmijëve për persona homoselsualë.

Protesta e fundit u zhvillua sot në Paris dhe burimet policore njoftuan për një pjesëmarrje prej të paktën 150 mijë personash. /trt/

Check Also

Kartëmonedha 5 euroshe që vlen sa 500 euro: Verifikoni mos e keni

Në mesin e kartëmonedhave euro që aktualisht janë në qarkullim, ekzistojnë disa mostra që …